Ние от Дартс Електроникс – Клима държим на качественото изпълнение на монтажните дейности и разполагаме със собствени екипи с дългогодишен опит в сферата.

Държим на естетичния монтаж

Стремим се максимално да подберем оптималното място за монтаж на вътрешното и съответно външното тяло, което да съчетава ефективна климатизация и естетичен вид. Препоръчваме на всички клиенти, които планират цялостен ремонт на помещението или жилището си да се възползват от услугата вкопаване на тръбния път (скриване) в стените. Така ще получите наистина елегантен и цялостен завършек на стаята. При невъзможност за вкопаване тръбният път може да бъде скрит чрез кабелни канали.

ВАЖНО: Във връзка с извънредната епидемична обстановка в страната, ние сме взели всички предпазни мерки при посещение на наш монтажен екип в дома Ви. Здравословното състояние на нашите служители е значимо и се следи ежедневно. Не се допускат на работа хора с влошено здраве или признаци на неразположение, както и посещение на обекти при хора под карантина. При такива обстоятелства монтажите се отлагат за друга дата, предварително уточнена. Преди извършване на монтажните дейности, монтажните екипи задължително дезинфекцират ръцете си със дезинфектант на спиртна основа без отмиване. Докато трае самият монтаж ще бъдете помолени да отидете в друга стая или във възможно най-отдалечената част на стаята, ако не е възможно да я напуснете. След напускане на адреса монтажните екипи отново дезинфекцират ръцете си, за да са подготвени за следващия си адрес.

Препоръки

Монтажът на климатична сплит система, като всяка монтажна дейност, е свързан с пробиване и запрашаване. Това не е проблем в помещения, в които тече ремонт, но в завършени жилища може да доведе до известен дискомфорт за собствениците. Нашият съвет е да подготвите стаята за монтажната дейност: да покриете пода и мебелите с найлон за строителни дейности, да премахнете всичко, което би попречило да се монтира климатикът на избраното от Вас място – етажерки, високи шкафове, рафтове. Важно е да има осигурен достъп до стената, на която ще се монтира вътрешното тяло, за да може да се осъществи монтажът.

С оглед на безопасността на монтажните ни екипи те не използват калцуни. Изкуственият материал, от който са направени, може да доведе до сериозни инциденти свързани с подхлъзване и падане при монтажна дейност в жилището и извън него. Ако настилката в коридора и стаята, в която ще се монтира климатикът, е ламинат, паркет или друг вид дърво, ще Ви помолим да я обезопасите с найлон, за да не пострада по някакъв начин повърхността ѝ. Ние вярваме, че тази малка помощ от Ваша страна ще доведе до един перфектен за Вас и същевременно безопасен за нашите служители монтаж.