Климатиците и отоплителните уреди, като цяло са ежедневие за съвременния потребител. Потребителят обикновено е запознат с това какво търси и сам намира подходящото решение. Много често намирането на най-добрия уред за отопление или охлаждане, на дома или офиса не приключва с избора на желаната за целта техника. Този избор включва правилна преценка за ефективност и възможност за внедряване в средата. Какво означава това? Покупката на климатик сама по себе си не означава, че сме взели най-доброто решение, напротив – има редица технически детайли, с които няма как потребителят да е запознат, а те могат да наклонят везните в друга посока. Има помещения със своя специфика и е необходимо индивидуално внимание при планиране на отоплителната мощност.

Огледът се извършва от нашите техници в зависимост от естеството му – сложност на монтажа или затруднения при определянето на необходимата мощност на климатичната система или в случаите на много голямо или нестандартно помещение.

Огледът представлява предварително посещение от наш специалист на място и включва:

  • Запознаване с помещението (помещенията) за монтаж
  • Преценяване на спецификите и характеристиките на обекта
  • Запознаване с работния проект (в случай на наличието на такъв)
  • Консултация с клиента, относно неговите нужди, изисквания и предпочитания
  • Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.
  • Отговор на всички възникнали от клиента въпроси, касаещи монтажа на уреда

Условия за оглед

Огледът е безплатен при закупуване на предлаганите от нас климатични системи. При предварителното посещение се заплащат 25 лв., които се възстановяват на клиента, като се приспадат от стойността на климатичните системи при покупка.
За монтаж на продукти от нашия магазин огледът е задължителен.
Извършването на огледи от наши специалисти за климатични системи в търговски, офисни и жилищни помещения са актуални за гр. Сливен и региона.
За останалите райони от страната следва да направите връзка с нас. Ако желаете оглед в населено място, което е извън нашия обсег, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип, който ще направи огледа. Цената е 0.50 лв. за 1 км пробег.

Можете да заявите Вашият безплатен оглед чрез попълване на следния онлайн формуляр, след което предварително ще съгласуваме с вас удобното за целта време.

Ново! Оглед от разстояние

Оглед от разстояние е съвсем нова и полезна услуга на dartsclima.com, която е бързо приложима преди закупуването на климатична техника. Вашият недвижим имот може да бъде проверен. По всяко време. Онлайн. Страхотно нали?

Не е нужно да имате предварителни познания. Използвайте Вашето мобилно устройство и с един клик на камерата може да заснемете помещенията, които се нуждаят от климатизиране. Ако решите, направете ни видеоклип или ни скицирайте стаите на ръка, а какво ще кажете за панорамна снимка?

Гарантираме Ви, че услугата ще Ви спести време в чакане на физически екип за оглед на място. От друга страна ние ще реагираме по-бързо и ще получите индивидуална консултация за Вашите нужди.

Очакваме Вашите снимки, видеоклипове или скици на:
E-mail: office@dartsclima.com
Viber чат: 0878 400 765; 0878 400 766